Traškūs cukinijų blyneliai
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 40min
Įvertinimas:
3.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Cukinijas sutarkuokite smulkiais šiaudeliais. Jei atsirado skysčio, nusunkite.

Įmuškite kiaušinį, įberkite smulkiai tarkuoto parmezano sūrio, miltų, druskos. Įspauskite česnako.

Gerai išmaišykite.

Kepkite įkaitintame aliejų, kol iš abiejų pusių gražiai apskrus.

Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs , Užgavėnės
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai