Traškūs, česnakiniai žiediniai kopūstai
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 30min
Įvertinimas:
5.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Žiedinį kopūstą supjaustykite nedideliais, vieno kąsnio gabaliukais ir sudėkite į sūrų verdantį vandenį. Virkite apie 10 minučių, kol suminkštės.

Kol kopūstai verda, užmaišykite tešlą.

Išplakite kiaušinius, suberkite miltus, krakmolą (tešla turi būti gana skysta, bet ne per skysta), įberkite aitriosios paprikos miltelių, druskos, išspauskite česnaką. Gerai išplakite.

Išvirusius žiedinius kopūstus nukoškite ir palaukite, kol šiek tiek atvės.

Merkite žiedinio kopūsto gabaliukus į tešlą ir dėkite virti į įkaitintą aliejų. Kepkite, kol gražiai apskrus.

Ištrauktus gabaliukus sudėkite ant popierinio rankšluosčio, kad nuvarvėtų pertekliniai riebalai.

Šventiniam stalui: Vakarėlis
Paruošimo būdas: Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
|Populiariausi straipsniai ir video

Naujausi recepetai