Traškūs bulvių kotletukai
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 60min
Įvertinimas:
2.0000 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Išvirkite bulves, palaukite kol atvės ir susmulkinkite mėsmale ar grūstuvu.

Sudėkite bulves, tarkuotą sūrį, įmuškite kiaušinį , suberkite miltus ir pabarstykite druska ir pipirais.

Viską gerai išmaišykite ir suminkykite.

Drėgnomis rankomis suformuokite mažus kotletukus ir kepkite įkaitintame aliejuje (jo negailėkite - tegul siekia kotletukų vidurį arba supilkite aliejų į puodą ir kotletukus virkite), kol kotletukai gražiai apskrus.

Kotletukams iškepus sudėkite juos ant popierinių servetėlių, kad nuvarvėtų aliejus.

Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs , Vakarėlis
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai