Traškūs bulvių ir pievagrybių kroketai
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 60min
Įvertinimas:
5.0000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Bulves išvirkite arba panaudokite vakarykštes virtas bulves ar košę.

Išvirtas bulves gerai sutrinkite.

Pievagrybius ir svogūnus labai smulkiai supjaustykite ir apkepkite svieste, kol gražiai apskrus.

Grybus supilkite į bulvių košę, išmaišykite.

Įmuškite kiaušinius, įberkite druskos, česnakinės druskos ir suberkite smulkiai tarkuotą kietąjį sūrį ir krakmolą.

Gerai viską išmaišykite.

Rankomis suformuokite norimo dydžio ir formos kroketus.

Apvoliokite miltuose ir dėkite virti į įkaitintą aliejų.

Kepkite kol gražiai apskrus.

Tinka: Vegetarams
Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs , Vakarėlis
Paruošimo būdas: Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai