Traškūs bulviniai blynai
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 60min
Įvertinimas:
1.8571 7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Stambiai sutarkuokite bulves. Tarkius užpilkite šaltu vandeniu ir palaikykite kelias minutes. Per sietelį nuspauskite susidariusį skystį ir dar apie 10 minučių leiskite bulvių masei nuvarvėti, tada nusausinkite ją popieriniu rankšluosčiu.

Smulkiai sutarkuokite svogūną.

Smulkiai sutarkuokite kietąjį sūrį.

Supilkite svogūno ir bulvių masę į dubenį su kitais ingredientais ir gerai viską sumaišykite ranka.

Į didelę keptuvę įpilkite tiek aliejaus, kad jis ją apsemtų apie 1 centimetrą, ir uždėkite ją ant karštos ugnies. Kai keptuvė įkais, dėkite kepti blynus.

Kiekvieną pusę kepkite po 5 minutes arba tol, kol jie pasidarys traškūs ir auksiniai rusvi. Kol sudėsite kitą partiją į keptuvę, padėkite iškeptus blynus ant popierinio rankšluosčio, kad nusausintumėte aliejaus perteklių.

Tinka: Vaikams
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai