© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 40min
Įvertinimas:
3.1481 27
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Bulves nulupkite ir sutarkuokite šiaudeliais. Nuplaukite jas, sudėkite į kiaurasamtį ir gerai nuvarvinkite.

Sudėkite ant švaraus audinio ir labai gerai nusausinkite. Kuo mažiau liks skysčio, tuo traškesni bus blynai.

Įmuškite kiaušinius ir pabarstykite druska ir pipirais.

Keptuvėje gerai įkaitinkite aliejų ir dėkite po didelį šaukštą bulvių, padarydami plokščią blyną.

Kai apačia pasidarys traški ir gražiai apskrus, apverskite ir kepkite kitą pusę.

Blynus patiekite su grietine.

Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
|Populiariausi straipsniai ir video

Naujausi recepetai