Traškūs bulviniai blynai

 (13)
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
40min
Įvertinimas:
3.3478 23
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Bulves nulupkite ir sutarkuokite šiaudeliais. Nuplaukite jas, sudėkite į kiaurasamtį ir gerai nuvarvinkite.

Sudėkite ant švaraus audinio ir labai gerai nusausinkite. Kuo mažiau liks skysčio, tuo traškesni bus blynai.

Įmuškite kiaušinius ir pabarstykite druska ir pipirais.

Keptuvėje gerai įkaitinkite aliejų ir dėkite po didelį šaukštą bulvių, padarydami plokščią blyną.

Kai apačia pasidarys traški ir gražiai apskrus, apverskite ir kepkite kitą pusę.

Blynus patiekite su grietine.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

Blynams:
10 vnt. Bulvės
1 vnt. Kiaušiniai
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai
Kepimui:
5 šaukštas Alyvuogių aliejus
Porcijos: 4
Sudėtingumas :