Traškūs baklažanų kąsneliai

 (5)
Traškūs baklažanų kąsneliai
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
40min
Įvertinimas:
3.0000 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Baklažanus supjaustykite griežinėliais ir gausiai apiberkite druska. Palikite pusvalandžiui pastovėti.

Nupilkite skystį, baklažanus nuplaukite ir nusausinkite.

Dubenyje sumaišykite maltus džiūvėsėlius, smulkiai tarkuotą parmezaną ir aitriosios paprikos miltelius.

Baklažanų griežinėlius apvoliokite miltuose, plaktame kiaušinyje ir parmezano mišinyje.

Kepkite keptuvėje įkaitintame aliejuje kol gražiai apskrus.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

2 vnt. Baklažanai
4 šaukštas Druska
4 šaukštas Miltai
2 vnt. Kiaušiniai
3 šaukštas Malti džiūvėsėliai
4 šaukštas Parmezano sūris
0,3 šaukštelis Aitriosios paprikos milteliai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :