Traškūs baklažanų kąsneliai
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 40min
Įvertinimas:
2.5000 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Baklažanus supjaustykite griežinėliais ir gausiai apiberkite druska. Palikite pusvalandžiui pastovėti.

Nupilkite skystį, baklažanus nuplaukite ir nusausinkite.

Dubenyje sumaišykite maltus džiūvėsėlius, smulkiai tarkuotą parmezaną ir aitriosios paprikos miltelius.

Baklažanų griežinėlius apvoliokite miltuose, plaktame kiaušinyje ir parmezano mišinyje.

Kepkite keptuvėje įkaitintame aliejuje kol gražiai apskrus.

Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs , Vakarėlis
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai