Traškūs aštrios vištienos piršteliai

Traškūs aštrios vištienos piršteliai
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
40min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Vištieną supjaustykite plonomis juostelėmis.

Kiaušinių baltymus išplakite iki standžių putų ir sumaišykite su krakmolu, aliejumi, raudonėliais, pipirais, druska, rūkytos paprikos milteliais. Supilkite žaliosios citrinos sultis ir išmaišykite.

Kukurūzų miltus atskirame dubenyje sumaišykite su aitriųjų paprikų milteliais.

Vištienos juosteles pamirkykite kiaušinio plakinyje ir apvoliokite kukurūzų miltuose.

Dėkite kepti į keptuvėje įkaitintą aliejų (aliejaus turi būti įpilta pakankamai daug, kad beveik apsemtų juosteles). Vienu metu sudėkite tiek juostelių, kad šios keptų viena prie kitos nesiliesdamos.

Kepkite ant vidutinės ugnies ir nemaišykite. Juosteles apverskite tik kai apatinė pusė jau bus gražiai paskrudusi.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

500 g Vištienos filė
2 vnt. Kiaušinių baltymai
1 šaukštas Krakmolas
1 šaukštas Sezamų aliejus
0,5 šaukštelis Rūkytų paprikų milteliai
0,5 šaukštelis Raudonėliai
žiupsnelis Juodieji malti pipirai
1 šaukštelis Druska
5 šaukštas Kukurūzų miltai
1 šaukštelis Aitriosios paprikos milteliai
2 šaukštelis Žaliosios citrinos sultys
Porcijos: 4
Sudėtingumas :