Mieliniai bulviniai blynai
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 100min
Įvertinimas:
3.5000 8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Mieles sumaišykite su šiltu pienu ir leiskite pakilti.

Bulves nulupkite ir sutarkuokite. Tarkius nusunkite.

Į tarkius supilkite pieną su mielėmis, įberkite druskos, miltų ir įmuškite kiaušinį. Gerai išmaišykite.

Palikite šiltoje vietoje bent valandą pastovėti ir pakilti.

Blynus kepkite įkaitintame aliejuje kol iš abiejų pusių gražiai apskrus.

Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Recepto kilmė: Lietuvos virtuvė
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai