© Santa Maria nuotr.
Pagaminamas per: 25min
Įvertinimas:
5.0000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Smulkiai supjaustytą vištieną paruoškite laikydamiesi ant prieskonių mišinio pakelio pateiktų nurodymų.

Kol vištiena kepa orkaitėje, suruoškite kitus ingredientus.

Sudėkite šviežius špinatus, pomidorus, paprikas, JALAPENO aitriųjų paprikų ir svogūno griežinėlius į dubenį.

Sumaišykite visus produktus su keptos vištienos gabaliukais.

Patarimas!

Papuoškite salotas su CHIPOTLE padažu. Sumaišykite 4–5 valgomajį šaukštą majonezo su 1 arbatiniu šaukšteliu SANTA MARIA CHIPOTLE aitriųjų paprikų.

Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai