Traškios vištų blauzdelės
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 70min
Įvertinimas:
2.5000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Kefyrą sumaišykite su sojos padažu ir užpilkite vištų blauzdeles (marinatas blauzdeles turėtų apsemti).

Blauzdeles marinuokite šaldytuve apie 6 valandas.

Dribsnius sutrinkite iki rupių miltų.

Blauzdeles pabarstykite druska, pipirais ir apvoliokite dribsniuose.

Sudėkite ant kepimo skardos, ištiestos kepimo popieriumi.

Apšlakstykite arba apipurkškite aliejumi ir kepkite apie 40-50 minučių iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.

Patiekite su šviežiomis daržovėmis.

Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai