Traškios vištienos užkandis
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 30min
Įvertinimas:
1.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Vištieną susmulkinkite nedideliais gabalėliais.

Marinatui skirtus ingredientus sumaišykite, apšlakstykite mėsą ir palikite marinuotis apie 4 valandas.

Džiovintų jūrų dumblių lakštus sukarpykite pailgomis juostelėmis, apvyniokite kiekvieną vištienos gabalėlį ir kepkite 10–15 min., kol gražiai apskrus.

Tuomet sudėkite ant vienkartinio rankšluosčio, kad susigertų riebalų perteklius.

Galima patiekti karštą arba atvėsusią kaip užkandį su daržovėmis.

Šventiniam stalui: Vakarėlis
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai