Traškios vištienos iešmeliai – PER 30 MINUČIŲ

Traškios vištienos iešmeliai
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
30min
Įvertinimas:
1.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Kiaušinius išplakite su alumi ir po truputį įmaišykite miltus (tešla neturi gautis itin skysta).

Vištieną supjaustykite nedideliais gabaliukais (vieno-dviejų kąsnių), apiberkite druska, pipirais ir pamaišykite, kad prieskoniai pasiskirstytų tolygiai.

Vištieną apvoliokite tešloje verkite ant medinių iešmelių ir dėkite virti į puode įkaitintą aliejų.

Iešmelius ištraukite kai vištiena gražiai apskrus.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

600 g Vištiena
pagal skonį druska
pagal skonį Pipirai
0,5 puodelis Alus
1 puodelis Miltai
2 vnt. Kiaušiniai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :