Traškios vištienos iešmeliai
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 30min
Įvertinimas:
1.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Kiaušinius išplakite su alumi ir po truputį įmaišykite miltus (tešla neturi gautis itin skysta).

Vištieną supjaustykite nedideliais gabaliukais (vieno-dviejų kąsnių), apiberkite druska, pipirais ir pamaišykite, kad prieskoniai pasiskirstytų tolygiai.

Vištieną apvoliokite tešloje verkite ant medinių iešmelių ir dėkite virti į puode įkaitintą aliejų.

Iešmelius ištraukite kai vištiena gražiai apskrus.

Šventiniam stalui: Vakarėlis
Paruošimo būdas: Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai