Traškios sūrio lazdelės su česnakiniu padažu
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 35min
Įvertinimas:
5.0000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Tešlą atšildykite, padalinkite į dvi lygias dalis ir gana plonai iškočiokite. Apipjaukite kraštus, kad liktų du vienodo dydžio stačiakampiai.

Ant vieno jų pabarstykite tarkuoto parmezano ir fermentinio sūrių. Stenkitės barstyti tolygiai, kad ir kampai, kraštai būtų padengti su sūriu.

Užklokite kitu tešlos lakštu, taip, kad sutaptų kraštai ir kampai.

Pabarstykite kmynais ir rozmarinu.

Delnu paspauskite viršų..

Supjaustykite 3 cm pločio juostelėmis. Juosteles susukite.

Sudėkite viena šalia kitos (žiūrėkite, kad liktų bent 1 cm tarpai) ant kepimo popieriumi ištiestos skardos.

Aptepkite kiaušinio plakiniu.

Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje, kol gražiai apskrus.

Valgyti bus galima, kai atvės.

Padažui sumaišykite jogurtą su majonezu, išspaustu česnaku ir smulkiai pjaustytomis petražolėmis.

Šventiniam stalui: Vakarėlis
Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai