Traškios sūrio lazdelės
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 30min
Įvertinimas:
4.1667 6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Sūrio lazdeles perpjaukite per pusę, kad būtų trumpesnės.

Parmezano sūrį smulkiai sutarkuokite ir sumaišykite su maltais džiūvėsiais.

Kiaušinius išplakite.

Sūrio lazdeles mirkykite kiaušinio plakinyje, apvoliokite džiūvėsių mišinyje, vėl apvoliokite kiaušinio plakinyje ir vėl džiūvėsiuose.

Dėkite virti į įkaitintą aliejų kol gražiai apskrus.

Šventiniam stalui: Vakarėlis
Paruošimo būdas: Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai