Traškios sūrio lazdelės - paprasčiau nebūna

 (1)
Traškios sūrio lazdelės
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
30min
Įvertinimas:
3.7500 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Sūrio lazdeles perpjaukite per pusę, kad būtų trumpesnės.

Parmezano sūrį smulkiai sutarkuokite ir sumaišykite su maltais džiūvėsiais.

Kiaušinius išplakite.

Sūrio lazdeles mirkykite kiaušinio plakinyje, apvoliokite džiūvėsių mišinyje, vėl apvoliokite kiaušinio plakinyje ir vėl džiūvėsiuose.

Dėkite virti į įkaitintą aliejų kol gražiai apskrus.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 pakelis Sūrio lazdelės
100 g Parmezano sūris
4 šaukštas Malti džiūvėsėliai
2 vnt. Kiaušiniai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :