Traškios spurgos
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 30min
Įvertinimas:
3.4000 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Gerai sumaišykite miltus, cukrų, vanilinį cukrų, kepimo miltelius, druską ir cinamoną.

Įpilkite aliejaus, pieno ir įmuškite kiaušinį.

Viską gerai išmaišykite. Įberkite razinas ir išmaišykite.

Nedideliame puode įkaitinkite aliejų.

Tešlą kabinkite su šaukštu ir atsargiai leiskite į karštą aliejų.

Kepkite kol gražiai paruduos.

Ištraukite spurgas iš aliejaus ir padėkite ant popierinio rankšluosčio.

Kol karštos apibarstykite cukraus pudra.

Paruošimo būdas: Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai