Traškios mėsos SPURGOS

Traškios mėsos SPURGOS
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
50min
Įvertinimas:
1.0000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Mėsos faršą sumaišykite su prieskoniais, kiaušiniu ir smulkiai tarkuotu sūriu.

Gerai suminkykite, formuokite nedidelius kukulius.

Apvoliokite maltuose džiūvėsiuose.

Dėkite virti į įkaitintą aliejų.

Patiekite su šviežiomis daržovėmis.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

300 g Kiaulienos faršas
200 g Jautienos faršas
1 vnt. Kiaušiniai
150 g Kietasis sūris
pagal skonį Pipirai
pagal skonį Druska
5 šaukštas Malti džiūvėsėliai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :