Traškios mėsos SPURGOS
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 50min
Įvertinimas:
1.0000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Mėsos faršą sumaišykite su prieskoniais, kiaušiniu ir smulkiai tarkuotu sūriu.

Gerai suminkykite, formuokite nedidelius kukulius.

Apvoliokite maltuose džiūvėsiuose.

Dėkite virti į įkaitintą aliejų.

Patiekite su šviežiomis daržovėmis.

Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai