© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 30min
Įvertinimas:
2.4000 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:

Gaminimas

Jaunas cukinijas supjaustykite 5 mm storio riekelėmis. Kiaušinį išplakite, sumaišykite su pienu.

Sūrį sutarkuokite labai smulkia trintuve ir sumaišykite su maltais džiūvėsėliais, druska ir išspaustu česnaku.

Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi. Kiekvieną cukinijos gabaliuką apvoliokite kiaušinio plakinyje, paskui sūrio ir džiūvėsėlių mišinyje ir dėkite į skardą.

Skardą kiškite į įkaitintą iki 200 laipsnių orkaitę ir kepkite maždaug 15 minučių.

Cukinijas apvolioti galite ir kitokiame mišinyje - su džiūvėsėliais galite naudoti įvairias mėgstamas prieskonines žoleles, vietoj džiūvėsėlių galite naudoti viso grūdo miltus, o kietąjį sūrį pakeisti brinza arba mocarela.

Toks užkandis puikiai dera su baziliku, nesvarbu, šviežiu ar džiovintu.

Šventiniam stalui: Vakarėlis
Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai