Traškios cukinijos su parmezanu

Šiam užkandžiui labiausiai tinka jaunos cukinijos, kurių žievė dar yra minkšta, o sėklos pilnai nesusiformavę.
Traškios cukinijos su parmezanu
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
40min
Įvertinimas:
4.2500 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Cukinijas nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite gana plonais griežinėliais.

Suberkite į dubenį, pabarstykite druska, pipirais, česnako milteliais, apšlakstykite aliejumi ir supilkite lengvai plaktą kiaušinio baltymą. Labai gerai išmaišykite.

Kitame dubenėlyje sumaišykite smulkiai tarkuotą parmezano sūrį ir maltus džiūvėsius.

Mišinyje apvoliokite cukinijų griežinėlius ir sudėkite vienu sluoksniu ant kepimo popieriumi ištiestos skardos.

Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 25 minutes.

Patiekite jau atvėsusius.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

2 vnt. Cukinijos
0,5 šaukštelis Druska
žiupsnelis Pipirai
0,5 šaukštelis Česnako milteliai
2 šaukštas Alyvuogių aliejus
1 vnt. Kiaušinio baltymas
0,5 puodelis Parmezano sūris
0,5 puodelis Malti džiūvėsėliai
Porcijos: 6
Sudėtingumas :