Traškios, aštrios BULVYTĖS

Traškios, aštrios bulvytės
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
50min
Įvertinimas:
4.5000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Bulves nulupkite ir supjaustykite plonomis skiltelėmis.

Aliejų sumaišykite su adžika ir druska.

Mišiniu apipilkite bulves ir gerai išmaišykite.

Bulves sudėkite vienu sluoksniu ant kepimo popieriumi ištiestos skardos.

Kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 35-40 minučių.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 kg Bulvės
7 šaukštas Alyvuogių aliejus
2 šaukštas Adžika
pagal skonį Druska
Porcijos: 6
Sudėtingumas :