Traški žuvis pagal tradicinį anglų receptą
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 30min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Menkių filė perpjaukite per pusę į lygias dalis.

Gerai apvoliokite ryžių miltuose.

Didesniame dubenyje sumaišykite miltus, kepimo miltelius, prieskonius, kiaušinį ir stipriai gazuotą mineralinį vandenį. Tešlą gerai išplakite.

Į tešlą merkite žuvies gabaliukus, ištraukite ir dėkite virti-kepti į įkaitintą puode aliejų.

Kepkite apie 5 minutes, kol žuvies gabaliukai gražiai apskrus.

Iškeptą žuvį dėkite ant popierinio rankšluosčio, kad nuvarvėtų riebalai.

Apibarstykite druska.

Patiekite su skrudintomis bulvytėmis ir šviežiomis daržovėmis.

Paruošimo būdas: Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai