Traški vištiena
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 30min
Įvertinimas:
4.0000 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Sumaišykite miltus, krakmolą, druską ir pipirus.

Vištienos filė supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais ir gerai apvoliokite miltų ir krakmolo mišinyje.

Vištieną dėkite kepti įkaitintame svieste ant nedidelės ugnies.

Gražiai apskrudus vienai pusei, gabaliukus apverskite.

Vištienai iškepus, įpilkite puodelį konservuotų persikų sirupo ir sojų padažo. Gerai išmaišykite ir porą minučių patroškinkite.

Patiekite su virtais laukiniais ryžiais ir konservuotų persikų puselėmis.

PATARIMAS! Prieš pilant persikų sirupą ant vištienos užberkite saują smulkintų pistacijų - bus dar skaniau.

Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai