Traški vištiena kiniškai su žemės riešutais
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 50min
Įvertinimas:
5.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Sumaišykite marinato produktus ir užpilkite juo vieno kąsnio gabaliukais supjaustytą vištieną.

Dėkite į šaldytuvą ir palikite porai valandų pasimarinuoti.

Kiaušinį suplakite su šaltu vandeniu ir krakmolu.

Į tešlą sudėkite marinuotos vištienos gabaliukus.

Į keptuvėje įkaitintą aliejų sudėkite vištieną ir apkepkite iš visų pusių, kad gražiai apskrustų (geriausia vištieną kepti per du kartus - taip gabaliukai nesukibs).

Iškeptą vištieną išimkite iš keptuvės.

Į karštą aliejų suberkite smulkiai pjaustytą česnaką ir imbierą.

Sumaišykite vandenį, actą, sojų padažą ir cukrų.

Padažą supilkite į keptuvę. Kaitinkite kol užvirs.

Vieną šaukštą krakmolo ištirpinkite trijuose šaukštuose vandens ir supilkite į padažą.

Gerai išmaišykite.

Padažui sutirštėjus, suberkite keptą vištieną, sezamų sėklas, išlukštentus, skrudintus žemės riešutus ir išmaišykite.

Maišant kepkite dar kelias minutes ant mažos ugnies.

Patiekite su virtais ryžiais ir daržovių salotomis.

Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai