Traški vištiena kiniškai
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 30min
Įvertinimas:
3.8333 30
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Vištienos filė supjaustykite mažais gabaliukais ir apipilkite sojos padažu. Gerai išmaišykite.

Gabaliukus apvoliokite krakmole ir dėkite kepti į keptuvę su įkaitintu aliejumi.

Kepkite, kol vištiena apskrus ir iškeps.

Kol vištiena kepa, puode sumaišykite visas padažo dalis ir maišant virkite kol sutirštės.

Iškeptą vištieną suberkite į padažą, išmaišykite ir patroškinkite kelias minutes.

Patiekite su ryžiais.

Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai