Traški vištiena kiniškai - GUABAO

 (6)
Vištiena Guabao
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
50min
Recepto kilmė:
Kinijos virtuvė
Įvertinimas:
3.1667 12
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Sumaišykite marinato produktus ir užpilkite juo vieno kąsnio gabaliukais supjaustytą vištieną. Dėkite į šaldytuvą ir palikite porai valandų pasimarinuoti.

Kiaušinį suplakite su šaltu vandeniu ir krakmolu. Į tešlą sudėkite marinuotos vištienos gabaliukus.

Į keptuvėje įkaitintą aliejų sudėkite vištieną ir apkepkite iš visų pusių, kad gražiai apskrustų (geriausia vištieną kepti per du kartus - taip gabaliukai nesukibs).

Iškeptą vištieną išimkite iš keptuvės.

Į karštą aliejų suberkite smulkiai pjaustytą česnaką ir imbierą.

Sumaišykite vandenį, actą, sojų padažą ir cukrų. Padažą supilkite į keptuvę. Kaitinkite kol užvirs.

Vieną šaukštą krakmolo ištirpinkite trijuose šaukštuose vandens ir supilkite į padažą. Gerai išmaišykite.

padažui sutiršrštėjus, suberkite keptą vištieną ir išmaišykite. Maišant kepkite dar kelias minutes ant mažos ugnies.

Patiekite su virtais ryžiais ir daržovių salotomis.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

500 g Vištienos filė
Marinatui
3 šaukštelis Sojos padažas
1 šaukštas Baltojo vyno actas
2 šaukštas Medus
1 šaukštelis Džiovinto imbiero milteliai
Padažui
5 skiltelė Česnakai
3 cm gabaliukas Imbieras
3 šaukštas Cukrus
2 šaukštas Baltojo vyno actas
4 šaukštas Sojos padažas
6 šaukštas Vanduo
1 šaukštas Krakmolas
Tešlai
1 vnt. Kiaušiniai
5 šaukštas Vanduo
4 šaukštas Krakmolas
Porcijos: 2
Sudėtingumas :