Vištiena Guabao
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 50min
Įvertinimas:
3.1667 12
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Sumaišykite marinato produktus ir užpilkite juo vieno kąsnio gabaliukais supjaustytą vištieną. Dėkite į šaldytuvą ir palikite porai valandų pasimarinuoti.

Kiaušinį suplakite su šaltu vandeniu ir krakmolu. Į tešlą sudėkite marinuotos vištienos gabaliukus.

Į keptuvėje įkaitintą aliejų sudėkite vištieną ir apkepkite iš visų pusių, kad gražiai apskrustų (geriausia vištieną kepti per du kartus - taip gabaliukai nesukibs).

Iškeptą vištieną išimkite iš keptuvės.

Į karštą aliejų suberkite smulkiai pjaustytą česnaką ir imbierą.

Sumaišykite vandenį, actą, sojų padažą ir cukrų. Padažą supilkite į keptuvę. Kaitinkite kol užvirs.

Vieną šaukštą krakmolo ištirpinkite trijuose šaukštuose vandens ir supilkite į padažą. Gerai išmaišykite.

padažui sutiršrštėjus, suberkite keptą vištieną ir išmaišykite. Maišant kepkite dar kelias minutes ant mažos ugnies.

Patiekite su virtais ryžiais ir daržovių salotomis.

Tinka: Gurmanams
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai