Traški kopūstų ir paprikų mišrainė žiemai

© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
1.5000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Išimkite sėklas ir supjaustykite saldžiąsias paprikas šiaudeliais.

Koūstus sutarkukokite. Morkas supjaustykite plonais griežinėliais.

Sumaišykite aliejų, actrą, cukrų, druską ir kvapiuosius pipirus.

Daržoves gerai sumaišykite su marinatu ir palikite šaltoje patalpoje porai dienų.

Sudėkite į paruoštus stiklainius užsukite ir laikykite šaldytuve iki 3 mėnesių.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

2 kg Raudongūžiai kopūstai
500 g Morkos
500 g Saldžiosios paprikos
250 ml Aliejus
250 ml Actas
2 šaukštas Kvapieji pipirai (žirneliais)
2 šaukštas Druska
3 šaukštas Cukrus
Sudėtingumas :