Itališka duonelė
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 90min
Įvertinimas:
2.7143 7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

400 ml vandens pašildykite. Pusėje stiklinės šilto vandens ištirpinkite mieles. Likusį vandenį pasūdykite ir supilkite mieles.

Sumaišykite miltus ir vandenį. Jei tešla kiek per skysta, įberkite dar miltų, jei per kieta, dar šilto vandens.

Gerai išminkykite, uždenkite rankšluosčiu ir palikite valandai pastovėti.

Išminkykite, suformuokite kelis kepalėlius, per vidurį įpjaukite kryželius ir palikite dar valandai.

Orkaitę įkaitinkite iki 220 laipsnių, įdėkite dubenį ar skardą su vandeniu ir kepkite apie 20 minučių.

Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai