Tradiciniai pyragėliai su grybais GREIČIAU

 (2)
Paprastai šiems pyragėliams minkoma tešla. Tačiau, kad būtų greičiau, ją galima pakeisti šaldyta sluoksniuota tešla.
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
90min
Recepto kilmė:
Lietuvos virtuvė
Įvertinimas:
3.0000 9
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Džiovintus baravykus pamerkite ir paskui išvirkite. Nusunkite ir sumalkite.

Svogūnus smulkiai supjaustykite ir pakepinkite aliejuje kartu su baravykais. Pagardinkite druska ir pipirais.

Atšildytą tešlą iškočiokite, stikline išspauskite apskritimus, dėkite po šaukštą įdaro, užlankstykite kraštelius. Galite daryti ir kitokios formos.

Kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje, kol gražiai apskrus.

Įdarui galite naudoti pievagrybius arba kitokius marinuotus ar šaldytus grybus

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 pakelis Šaldyta sluoksniuota tešla
1 stiklinė Džiovinti baravykai
3 vnt. Svogūnai
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai
Sudėtingumas :