Tradiciniai kroatų pipiriniai sausainukai - Paprenjaci

 (1)
Tai tradicinis kroatų patiekalas, kurį siūlome išbandyti ir padaryti siurprizą draugams.
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
105min
Recepto kilmė:
Kroatijos virtuvė
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Palmių aliejų, cukrų ir sirupą sumaišykite dubenyje.
Suberkite prieskonius ir migdolų miltus ir gerai išmaišykite.

Galiausiai suberkite miltus ir rankomis gerai išminkykite tešlą, kol visi ingredientai gerai sulips. Tešlą suvoliokite į rutulį ir padėkite valandai į šaldytuvą.

Orkaitę įkaitinkite iki 180 ° C.

Tešlą padalinkite į 15 gabaliukų, suvoliokite iš jų rutuliukus ir kiekvieną apspaudykite šakute, kad gautųsi raštuoti paplotėliai.
Kepkite 20-25 minučių, atvėsinkite ir ragaukite!

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 3/4 puodelis Miltai
180 g Palmių aliejus
6 šaukštas Cukrus
2 šaukštas Klevų sirupas
1 šaukštas Juodieji malti pipirai
1 šaukštelis Gvazdikėliai
2 šaukštelis Cinamonas
1 šaukštelis Muskato riešutai
1/4 puodelis Graikiniai riešutai susmulkinti
Porcijos: 6
Sudėtingumas :