© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 60min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Porcijos:

Gaminimas

Sumaišykite miltus, kepimo miltelius ir druską dideliame dubenyje. Supilkite 1/2 puodelio vandens arba pieno ir užminkykite tešlą.

Supilkite aliejų arba sviestą ir minkykite, kol tešla taps vienalytė. Jeigu dar lips prie rankų, įberkite truputį miltų. Paruoštą tešlą uždenkite švariu rankšluosčiu ir padėkite pusvalandžiui, kad išbrinktų.

Tešlą padalinkite į 8 dalis ir iškočiokite plonus blynus maždaug keptuvės, kurioje kepsite, dydžio.

Įkaitinkite keptuvę, dėkite blyną ir kepkite iš abiejų pusių maždaug po 1 minutę, kol atsiras rudos dėmelės ir tortilijos ims švelniai pūstis.

Keptuvėje pašildykite pupeles, dėkite jas ant tortilijų, užberkite trupintos fetos ir vaišinkitės!

Tinka: Iškylai
Šventiniam stalui: Vakarėlis
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai