Tortas su vyšniomis – PER 20 MINUČIŲ

 (2)
Jei nerandate pirkti šokoladinio biskvito, imkite paprastą - bus taip pat skanu.
Vyšnių tortas
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
20min
Įvertinimas:
2.6667 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Supjaustytą biskvitą atidalinkite atskiromis dalimis.

Kiekvieną gana gausiai aptepkite skysta vyšnių uogiene. (Jei neturite vyšnių uogienės, bet turite šviežių vyšnių, išimkite kauliukus, užpilkite cukrumi ir medine grūstuve sugrūskite.)

Grietinėlę išplakite su cukrumi iki standžių putų. Plakant įmaišykite maskarponę.

Gausiai biskvito sluoksnius aptepkite grietinėlės kremu ir sudėkite vienas ant kito. Jei dar liko grietinėlės kremo, aptepkite šonus.

Viršų pabarstykite juodo šokolado drožlėmis.

Tortą dėkite valandai į šaldytuvą.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 pakelis Biskvitas (šokoladinis)
1 puodelis Vyšnių uogienė
300 ml Grietinėlė
3 šaukštas Cukrus
300 g Maskarponės sūris
Porcijos: 10
Sudėtingumas :