Vyšnių tortas
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 20min
Įvertinimas:
2.6667 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Supjaustytą biskvitą atidalinkite atskiromis dalimis.

Kiekvieną gana gausiai aptepkite skysta vyšnių uogiene. (Jei neturite vyšnių uogienės, bet turite šviežių vyšnių, išimkite kauliukus, užpilkite cukrumi ir medine grūstuve sugrūskite.)

Grietinėlę išplakite su cukrumi iki standžių putų. Plakant įmaišykite maskarponę.

Gausiai biskvito sluoksnius aptepkite grietinėlės kremu ir sudėkite vienas ant kito. Jei dar liko grietinėlės kremo, aptepkite šonus.

Viršų pabarstykite juodo šokolado drožlėmis.

Tortą dėkite valandai į šaldytuvą.

Paruošimo būdas: Be puodo/keptuvės
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai