Greitas tortas su šokoladu
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 20min
Įvertinimas:
3.6000 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Sutrupinkite atšaldytą šokoladą (šaltas šokoladas geriau trupa nei šiltas).

Atvėsintą juodą arbatą sumaišykite su likeriu ir negausiai aplaistykite nusipirktus biskvitus tortui.

Grietinėlę išplakite su cukraus pudra iki standžių putų, sumaišykite su maskarponės sūriu ir trupintais šokolado gabaliukais.

Kremu pertepkite biskvitus, aptepkite viršų ir šonus.

Torto viršų apiberkite šokolado drožlėmis arba kakavos milteliais.

Dėkite į šaldytuvą ir palikite bent valandai pastovėti.

Paruošimo būdas: Be puodo/keptuvės
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai