Tortas su šakočio gabaliukais ir uogomis

 (4)
© Virtuvės mitų griovėjų nuotr.
Įvertinimas:
4.1818 11
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Šakotį sulaužykite smulkiais gabalėliais. 2/3 šakočio sumaišykite su grietine. Gautą masę dėkite į plėvele išklotą torto formą, gerai suspauskite.

Ant viršaus suberkite uogas ir išdėliokite likusius šakočio gabalėlius.

Želę ištirpinkite karštame vandenyje, ataušinkite ir užpilkite paruoštą tortą.

Pastatykite kelioms valandoms į šaldytuvą, kad tortas visiškai sustingtų.

Virtuvės mitų griovėjai
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

500 g Šakotis
200 g Grietinė
150 g Avietės
150 g Vyšnios
77 g Želė
400 ml Vanduo
Sudėtingumas :