Tortas „Ferrero Rocher“

Už receptą dėkojame skaitytojai Gabrielei.
Tortas „Ferrero Rocher“
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
70min
Įvertinimas:
3.5000 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Kiaušinius išsukite sumaišykite su cukrumi iki purumo.

Suberkite miltus, kakavą ir kepimo miltelius, viską gerai išmaišykite.

Tešlą supilkite į sviestu išteptą kepimo formą ir kepkite apie 40 minučių iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Iškepus palikite atvėsti.

Atvėsusį biskvitą perpjaukite horizontaliai į tris lygias dalis.

Šokoladą ištirpinkite ir kiek pravėsusį išsukite su maskarponės sūriu, plakta grietinėle, trupintais vafliais, „Nutella“ ir maltais riešutais.

Kremu pertepkite biskvitus ir suformuokite tortą.

Viršų papuoškite plakta grietinėle ir apdėliokite saldainiais.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

Biskvitui
7 vnt. Kiaušiniai
200 ml Cukrus
2,5 puodelis Miltai
2 šaukštas Kakava
2 šaukštelis Kepimo milteliai
Kremui
250 g Maskarponės sūris
1 puodelis Vafliai (trupinti)
1 puodelis Lazdyno riešutai
1 puodelis „Nutella“ kremas
200 g Grietinėlė
50 g Juodasis šokoladas
Porcijos: 12
Sudėtingumas :