Tortas „Ferrero Rocher“
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 70min
Įvertinimas:
3.2000 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Kiaušinius išsukite sumaišykite su cukrumi iki purumo.

Suberkite miltus, kakavą ir kepimo miltelius, viską gerai išmaišykite.

Tešlą supilkite į sviestu išteptą kepimo formą ir kepkite apie 40 minučių iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Iškepus palikite atvėsti.

Atvėsusį biskvitą perpjaukite horizontaliai į tris lygias dalis.

Šokoladą ištirpinkite ir kiek pravėsusį išsukite su maskarponės sūriu, plakta grietinėle, trupintais vafliais, „Nutella“ ir maltais riešutais.

Kremu pertepkite biskvitus ir suformuokite tortą.

Viršų papuoškite plakta grietinėle ir apdėliokite saldainiais.

Tinka: Gurmanams
Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai