Topinambų padažas prie mėsos

© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
20min
Įvertinimas:
3.3333 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Topinambų gumbus sutarkuokite stambia tarka, pakepinkite svieste. Obuolio skilteles patroškinkite, kol suminkštės nedideliame kiekyje vandens, viską pertrinkite per sietelį. Viską sumaišykite, išplakite mikseriu iki purumo, įpilkite grietinėlės.

Topinambų ir obuolių dedame lygiomis dalimis, įpilame 200 g grietinėlės.

Padažą galite pasigaminti ir su svogūnais. Nuluptus topinabmų gumbus sutarkuokite stambia tarka, svogūnus susmulkinkite, sumaišykite, apibarstykite miltais ir pakepinkite aliejuje iki auksinės spalvos. Tada sudėkite į puodą, užpilkite verdančia grietinėle ir viską pavirkite apie 3 min., po to įberkite druskos ir išplakite mikseriu iki purumo.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

300 g Topinambai
300 g Obuoliai
200 g Grietinėlė
Porcijos: 4
Sudėtingumas :