Topinambų mišrainė

© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
60min
Įvertinimas:
3.4000 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Topinambus, burokėlius ir morkas išverdame, nulupame, supjaustome šiaudeliais. Įdedame raugintų kopūstų, susmulkintų agurkų ir svogūno galvutę.

Viską sumaišome ir ir užpilame aliejumi arba majonezu. Viską sudedame į salotinę, papuošiame burokėlių ir morkų gabalėliais, pabarstome smulkintais svogūnų laiškais ir krapais.

Tokią mišrainę galima pagaminti ir naudojant šviežius (nevirtus) topinambus.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

400 g Topinambai
200 g Burokėliai
200 g Agurkai
200 g Morkos
100 g Kopūstai
pagal skonį Aliejus
pagal skonį Druska
pagal skonį Cukrus
Porcijos: 4
Sudėtingumas :