TOM KHA sriuba

 (3)
Tai skani ir šiek tiek rūgštoka vištienos sriuba su kokosų pienu, pievagrybiais ir pomidorais. Pagardinta autentišku Tailando virtuvės stiliumi – paprastomis ir žaliosiomis citrinomis, alpinijomis ir kalendra. Jei sriubą išvirsite be vištienos gabaliukų, ji patiks ir vegetarams.
© Santa Maria nuotr.
Pagaminamas per:
30min
Recepto kilmė:
Tailando virtuvė
Įvertinimas:
5.0000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

1. Sumaišykite TOM KHA sriubos prieskonių mišinį, kokosų pieną, vandenį ir kaitinkite, kol užvirs.

2. Sudėkite vištienos kubelius, sumažinkite ugnį ir 5–7 minutes virkite virš silpnos ugnies, kol vištiena sukietės ir pabals.

3. Sudėkite pomidorus, pievagrybius ir pakaitinkite.

4. Papuoškite susmulkintomis šviežiomis kalendromis.

Santa Maria
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Porcijos: 4
Sudėtingumas :