Kepti baklažanai
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 30min
Įvertinimas:
3.0909 11
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Baklažanus supjaustykite 1 cm storio griežinėliais ir gausiai apibarstykite druska.

Palaukite 10 minučių ir nuplaukite vandeniu, nusausinkite popieriniu rankšluosčiu.

Pomidorams nulupkite žieveles ir sutrinkite maisto trintuvu. Įmaišykite išspaustus česnakus, prieskonines žoleles.

Į pomidorų tyrę merkite griežinėlius ir sudėkite ant kepimo popieriumi ištiestos skardos. Kiek liks pomidorų tyrės šaukšteliu uždėkite ir tolygiai aptepkite ant baklažanų griežinėlių viršaus.

Sumaišykite tarkuotą kietąjį sūrį su smulkiai tarkuotu fermentiniu sūriu ir mišiniu apiberkite griežinėlius.

Kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 10-15 minučių (sūris turi gražiai paskrusti).

Palaukite kol atvės ir patiekite.

Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai