Tokių skanių keptų baklažanų dar neragavote

 (6)
Kepti baklažanai
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
30min
Įvertinimas:
3.1000 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Baklažanus supjaustykite 1 cm storio griežinėliais ir gausiai apibarstykite druska.

Palaukite 10 minučių ir nuplaukite vandeniu, nusausinkite popieriniu rankšluosčiu.

Pomidorams nulupkite žieveles ir sutrinkite maisto trintuvu. Įmaišykite išspaustus česnakus, prieskonines žoleles.

Į pomidorų tyrę merkite griežinėlius ir sudėkite ant kepimo popieriumi ištiestos skardos. Kiek liks pomidorų tyrės šaukšteliu uždėkite ir tolygiai aptepkite ant baklažanų griežinėlių viršaus.

Sumaišykite tarkuotą kietąjį sūrį su smulkiai tarkuotu fermentiniu sūriu ir mišiniu apiberkite griežinėlius.

Kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 10-15 minučių (sūris turi gražiai paskrusti).

Palaukite kol atvės ir patiekite.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

2 vnt. Baklažanai
2 šaukštas Druska
4 vnt. Pomidorai
2 skiltelė Česnakai
žiupsnelis Čiobreliai
žiupsnelis Raudonėliai
žiupsnelis Bazilikai
50 g Kietasis sūris
40 g Fermentinis sūris
Porcijos: 4
Sudėtingumas :