Pagerinti bulviniai blynai
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 50min
Įvertinimas:
3.5000 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Bulves sutarkuokite smulkiomis lazdelėmis. Jas užpilkite šaltu vandeniu ir palikite pastovėti, kol suruošite kitus produktus.

Smulkiai supjaustykite šoninę ir nuplautus pievagrybius.

Bulvių tarkius gerai nukoškite ir sumaišykite su pievagrybiais ir šonine.

Įmuškite kiaušinius, įberkite prieskonių, miltų, išspauskite česnaką, įberkite smulkiai tarkuoto sūrio ir gerai išmaišykite.

Blynus dėkite ant kepimo popieriumi ištiestos skardos ir dėkite kepti į iki 220 laipsnių įkaitintą orkaitę. Kepkite, kol blynai gražiai apskrus.

Šventiniam stalui: Užgavėnės
Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai