Tokių skanių bulvinių blynų dar neragavote

 (5)
Pagerinti bulviniai blynai
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
50min
Įvertinimas:
3.5000 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Bulves sutarkuokite smulkiomis lazdelėmis. Jas užpilkite šaltu vandeniu ir palikite pastovėti, kol suruošite kitus produktus.

Smulkiai supjaustykite šoninę ir nuplautus pievagrybius.

Bulvių tarkius gerai nukoškite ir sumaišykite su pievagrybiais ir šonine.

Įmuškite kiaušinius, įberkite prieskonių, miltų, išspauskite česnaką, įberkite smulkiai tarkuoto sūrio ir gerai išmaišykite.

Blynus dėkite ant kepimo popieriumi ištiestos skardos ir dėkite kepti į iki 220 laipsnių įkaitintą orkaitę. Kepkite, kol blynai gražiai apskrus.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

8 vnt. Bulvės
6 vnt. Pievagrybiai
50 g Kiaulienos šoninė
50 g Kietasis sūris
2 vnt. Kiaušiniai
3 šaukštas Miltai
pagal skonį Druska
pagal skonį Pipirai
1 skiltelė Česnakai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :