Kepta lašiša
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 50min
Įvertinimas:
3.0909 11
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Sumaišykite šviežiai spaustas apelsino sultis su skystu medumi, sojų padažu, brendžiu, išspaustu česnaku ir smulkintais šviežiais čiobreliais.

Marinatu aptepkite lašišos filė, kas liko užpilkite ant viršaus ir uždengus kelioms valandoms padėkite į šaldytuvą.

Marinuotą lašišos filė padėkite ant kepimo popieriumi ištiestos skardos, ant viršaus uždėkite kelis griežinėlius citrinos.

Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30 minučių.

Tinka: Gurmanams
Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai