Jautienos troškinys
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 50min
Įvertinimas:
3.6667 6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Jautieną supjaustykite nedideliais gabaliukais ir apkepkite kokosų aliejuje, kol gražiai apskrus (kepkite ant kiek didesnės ugnies).

Pagardinkite druska, pipirais.

Suberkite smulkiai pjaustytus svogūnus ir porus.

Išmaišykite, uždenkite dangtį ir troškinkite ant mažos ugnies (vis pamaišant) kol svogūnai gražiai pagels.

Supilkite baltą vyną, atidenkite dangtį ir kepkite maišant kelias minutes.

Supilkite grietinėlę, įberkite smulkiai pjaustytus džiovintus pomidorus, išmaišykite, uždenkite dangtį ir troškinkite apie 15 minučių (vis pamaišykite).

Patiekite su šviežiomis daržovėmis ar raugintais agurkais.

Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje Troškinti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai