Tokio skanaus jautienos troškinio dar neragavote

 (6)
Jautienos troškinys
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
50min
Įvertinimas:
3.7500 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Jautieną supjaustykite nedideliais gabaliukais ir apkepkite kokosų aliejuje, kol gražiai apskrus (kepkite ant kiek didesnės ugnies).

Pagardinkite druska, pipirais.

Suberkite smulkiai pjaustytus svogūnus ir porus.

Išmaišykite, uždenkite dangtį ir troškinkite ant mažos ugnies (vis pamaišant) kol svogūnai gražiai pagels.

Supilkite baltą vyną, atidenkite dangtį ir kepkite maišant kelias minutes.

Supilkite grietinėlę, įberkite smulkiai pjaustytus džiovintus pomidorus, išmaišykite, uždenkite dangtį ir troškinkite apie 15 minučių (vis pamaišykite).

Patiekite su šviežiomis daržovėmis ar raugintais agurkais.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

600 g Jautiena
2 vnt. Svogūnai
1 vnt. Porai
pagal skonį Druska
pagal skonį Pipirai
4 šaukštas Kokosų aliejus
0,5 puodelis Baltas sausas vynas
1 puodelis Grietinėlė
5 vnt. Džiovinti pomidorai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :