"Raffaello" tortas
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 80min
Įvertinimas:
2.5000 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Biskvitui kiaušinius išplakite su cukrumi ir vanilių cukrumi.

Išlydykite sviestą ir jį supilkite į kaišinių masę.

Suberkite miltus ir kokosų drožles.

Iš sviestinio popieriaus iškerpkite norimo dydžio rutulius, juos dėkite į skardą, o ant jų tolygiai paskirstykite tešlą - tai bus biskvitų blynai.

Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20-25 min. Turėtų išeiti apie 4-5 blynus.

Kremui grietinėlę išplakite iki standžių putų.

Kitame puode išsukite ištirpintą baltą šokoladą su kondensuotu pienu.

Po to šias dvi mases sumaišykite, įberkite kokoso drožles ir išmaišykite.

Dėkite pagrindo blyną, jį labai gausiai apšlakstykite citrinų sultimis, kad padas taptų drėgnas, tada tepkite kremą ir toliau sluoksniuokite.

Tinka: Gurmanams
Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai