Tobulai skanus RAFFAELLO tortas

 (2)
"Raffaello" tortas
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
80min
Įvertinimas:
2.0000 8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Biskvitui kiaušinius išplakite su cukrumi ir vanilių cukrumi.

Išlydykite sviestą ir jį supilkite į kaišinių masę.

Suberkite miltus ir kokosų drožles.

Iš sviestinio popieriaus iškerpkite norimo dydžio rutulius, juos dėkite į skardą, o ant jų tolygiai paskirstykite tešlą - tai bus biskvitų blynai.

Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20-25 min. Turėtų išeiti apie 4-5 blynus.

Kremui grietinėlę išplakite iki standžių putų.

Kitame puode išsukite ištirpintą baltą šokoladą su kondensuotu pienu.

Po to šias dvi mases sumaišykite, įberkite kokoso drožles ir išmaišykite.

Dėkite pagrindo blyną, jį labai gausiai apšlakstykite citrinų sultimis, kad padas taptų drėgnas, tada tepkite kremą ir toliau sluoksniuokite.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

Biskvitui
5 vnt. Kiaušiniai
200 g Cukrus
60 g Kokoso drožlės
1 šaukštelis Vanilinis cukrus
70 g Sviestas
200 g Miltai
Pertepimui
500 ml Grietinėlė
1 indelis Kondensuotas pienas
150 g Baltasis šokoladas
60 g Kokoso drožlės
Porcijos: 12
Sudėtingumas :