Tobulai skanus plokštainis su vyšnių uogiene
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 65min
Įvertinimas:
3.7500 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Miltus sumaišykite su kepimo milteliais.

Įtarkuokite šaltą sviestą ir sumaišykite (turi pasidaryti sviestiniai trupiniai).

Suberkite cukrų, išmaišykite.

Įmuškite kiaušinį, sudėkite kiaušinių trynius, jogurtą ir vanilės ekstraktą. Gerai išminkykite.

Tešlą padalinkite į dvi dalis santykiu 1 su 2. Mažesnę dalį suvyniokite į maistinę plėvelę ir padėkite į šaldytuvą. Didesnę dalį iškočiokite ir išklokite sviestu išteptą kepimo skardą.

Vyšnių uogienę pilkite ant pagrindo, išlyginkite.

Išimkite tešlą iš šaldytuvo ir užtarkuokite per burokinę tarką ant uogienės.

Kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 45 minutes.

Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai