Tobulai skanus NEKEPTAS maskarponės pyragas

Šiam pyragui būtina naudoti pyrago formą, nuimamais šonais.
Nekeptas maskarponės tortas
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
30min
Įvertinimas:
3.4667 15
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Sausainius sutrinkite iki trupinių ir sumaišykite su ištirpintu sviestu ir šokoladu.

Gauta mase išklokite pyrago formos dugną ir šonus.

Dėkite į šaldytuvą.

Grietinėlę išplakite su cukrumi iki standžių putų.

Maskarponę sumaišykite su Philadelphia sūriu, vaniliniu cukrumi ir cukrumi.

Plakant sumaišykite grietinėlę ir maskarponę.

Įdarą sudėkite ant pagrindo ir išlyginkite.

Dėkite į šaldytuvą ir palikite per naktį.

Viršų papuoškite šokolado drožlėmis.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

3 pakelis Sausainiai „Gaidelis“
100 g Sviestas
100 g Juodasis šokoladas
400 g Maskarponės sūris
1 pakelis Philadelphia sūris
150 ml Grietinėlė (riebi)
7 šaukštas Cukrus
1 šaukštelis Vanilinis cukrus
Porcijos: 8
Sudėtingumas :