Tobulai skanus morkų tortas
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 100min
Įvertinimas:
3.1429 14
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Morkas smulkiai sutarkuokite.

Minkštą sviestą išsukite su cukrumi, vaniliniu cukrumi ir cinamonu.

Sudėkite kiaušinius ir gerai išplakite.

Suberkite morkas ir išmaišykite.

Suberkite, miltus, kepimo miltelius ir smulkiai kapotus migdolus. Gerai išmaišykite.

Tešlą sukrėskite į sviestu išteptą kepimo formą.

Dėkite kepti į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę. Kepkite apie 50-55 minutes.

Kol kepa, paruoškite kremą.

Grietinėlę išplakite su cukraus pudra iki tirštų putų.

Sudėkite maskarponę ir gerai išplakite.

palaukite, kol iškepęs biskvitas atvės, perpjaukite horizontaliai į tris dalis.

Pilnai atvėsusį biskvitą pertepkite kremu ir aptepkite viršų. Papuoškite marcipaninėmis morkomis.

Tortas skaniausias pastovėjęs bent porą valandų.

Šventiniam stalui: Velykų stalas
Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
|Populiariausi straipsniai ir video

Naujausi recepetai