Tobulai skanus morkų pyragas su razinomis ir riešutais

 (1)
Tobulai skanus morkų pyragas su razinomis ir riešutais
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
70min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Įkaitinkite orkaitę iki 180 C.

Dubenyje sumaišykite miltus, kepimo miltelius ir prieskonius.

Razinas gerai išmirkykite ir nusunkite.

Morkas sutarkuokite bulvių tarka.

Kiaušinius išplakite su cukrumi iki baltumo.

Supilkite ištirpintą sviestą ir tarkuotas morkas, išmaišykite.

Tada suberkite miltų mišinį, susmulkintus riešutus, razinas ir vėl gerai išmaišykite.

Masė turi gautis gana skysta.

Tešlą supilkite į sviestu išteptą ir miltais pabarstytą kepimo skardą ir kepkite 40-45 min.

Ar pyragas iškepęs, patikrinkite į jo vidurį įbesdami medinį pagaliuką - jei ištrauksite švarų, neaplipusį tešla, pyragas iškepęs.

Iš formos išimkite jau atvėsusį. Apibarstykite cukraus pudra.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

175 g Miltai
175 g Cukrus
180 ml Sviestas
3 vnt. Kiaušiniai
200 g Morkos
100 g Razinos
100 g Graikiniai riešutai
0,5 šaukštelis Cinamonas
1 šaukštelis Kepimo milteliai
Porcijos: 6
Sudėtingumas :