Grybų troškinys
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 100min
Įvertinimas:
3.0000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Grybus nuvalykite, nuplaukite, didesnius perpjaukite pusiau ar į kelias dalis.

Virkite pasūdytame vandenyje apie valandą (vis nugriebkite putas).

Į keptuvę suberkite svogūnus, apkepkite kol ims gražiai geltonuoti.

Suberkite smulkiai pjaustytus pomidorus ir maišant pakepkite kelias minutes.

Suberkite nukoštus, išvirtus grybus, pagardinkite prieskoniais, išmaišykite ir uždenkite. Ant mažos ugnies troškinkite apie 20 minučių.

Supilkite grietinėlę, jei reikia pagardinkite dar pieskoniais.

Išmaišykite, uždenkite ir troškinkite apie 30 minučių.

Patiekite su virtomis bulvėmis.

Šventiniam stalui: Kalėdinis stalas , Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje Troškinti Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai