Tobulai skani moliūgų sriuba

 (6)
Moliūgų sriuba
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
60min
Įvertinimas:
3.6250 16
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Moliūgą nulupkite, išimkite sėklas ir supjaustykite mažais gabaliukais.

Svogūną smulkiai supjaustykite ir dėkite kepti į įkaitintą sviestą. Suberkite išspaustus česnakus ir kepkite, kol svogūnai kiek pagels. Suberkite moliūgus ir išmaišius kepkite toliau.

Bulves ir morkas nuskuskite, supjaustykite ir sudėkite į vištienos sultinį virti.

Į puodą suberkite apkeptus moliūgus su svogūnais.

Virkite kol daržovės suminkštės.

Įpilkite kokosų pieno ir grietinėlės, jei reikia, pagardinkite druska.

Virkite dar 2-3 minutes ir sutrinkite elektriniu trintuvu.

Patiekiant pagardinkite keptuvėje skrudintomis moliūgų sėklomis ir trupintais migdolų riešutais.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

300 g Moliūgai
3 vnt. Bulvės
1 vnt. Morkos
1 vnt. Svogūnai
4 skiltelė Česnakai
1 l Vištienos sultinys
100 ml Kokosų pienas
100 ml Grietinėlė
1 sauja Moliūgų sėklos
1 sauja Migdolai
žiupsnelis Druska
Porcijos: 4
Sudėtingumas :