Moliūgų sriuba
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 60min
Įvertinimas:
3.4400 25
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Moliūgą nulupkite, išimkite sėklas ir supjaustykite mažais gabaliukais.

Svogūną smulkiai supjaustykite ir dėkite kepti į įkaitintą sviestą. Suberkite išspaustus česnakus ir kepkite, kol svogūnai kiek pagels. Suberkite moliūgus ir išmaišius kepkite toliau.

Bulves ir morkas nuskuskite, supjaustykite ir sudėkite į vištienos sultinį virti.

Į puodą suberkite apkeptus moliūgus su svogūnais.

Virkite kol daržovės suminkštės.

Įpilkite kokosų pieno ir grietinėlės, jei reikia, pagardinkite druska.

Virkite dar 2-3 minutes ir sutrinkite elektriniu trintuvu.

Patiekiant pagardinkite keptuvėje skrudintomis moliūgų sėklomis ir trupintais migdolų riešutais.

Tinka: Gurmanams
Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai