Duona
© Fotolia nuotr.
Įvertinimas:
3.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:

Gaminimas

Užmaišant tešlą duonai, pirmiausia reikia į dubenį supilti vandenį, sudėti mieles, cukrų ir druską, ištirpinti mieles ir supilti likusius ingredientus.

Viską išmaišyti iki vientisos masės, uždengti audeklu ir palikti 1 val.

Vėliau reikėtų perminkyti tešlą, šlapiomis rankomis suformuoti kepaliukus ir dėti juos į riebalais išteptą formą.

„Uždenkite kepaliukus audeklu ir kildinkite dar 1 val. Sudrėkinkite duonos paviršių ir šaukite formas su kepaliukais į įkaitintą iki 180°C orkaitę. Kepkite, priklausomai nuo kepaliukų svorio, apie 50 min.“, - teigė Ruslanas Bolgovas.

Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Pusryčiai Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai