© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 70min
Įvertinimas:
2.6000 15
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Žirnius nuplaukite ir užpilkite karštu vandeniu.

Nulupkite bulves ir supjaustykite nedideliais kubeliais.

Morką smulkiai sutarkuoti.

Svogūną smulkiai supjaustykite ir dėkite kepti su smulkiai pjaustyta šonine ir morkomis. Kepkite kol svogūnai gražiai paruduos, o šoninė paskrus.

Bulves ir nusunktus žirnius suberkite į puodą ir užpilkite vištienos sultiniu.

Supilkite keptus svogūnus, jei reikia įberkite druskos ir virkite ant nedidelės ugnies apie valandą.

Prieš patiekiant pagardinkite grietine.

Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai